Courses 
Fod 304 الإنزيمات في التصنيع الغذائيThis course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key
Fod 305 تكنولوجيا السكر و منتجاتهThis course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key
Dar 303 اللبن السائل و معاملاتهThis course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key
Dar 304 ألبان متخمرة وبادئاتThis course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key
Dar 305 كيمياء الألبانThis course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key
Fod 307 المواد المضافة للأغذيةThis course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key
Fod 309 فساد الأغذيةThis course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key
Fod 310 تكنولوجيا المنتجات الخاصةThis course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key
Dar 306 الشئون الصحية لمصانع الألبانThis course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key
Dar 307 الخصائص الوظيفية لمكونات الألبان This course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key
Dar 308 تكنولوجيا الألبان المكثفة و المجففةThis course allows guest users to enterThis course requires an enrolment key